Kapljice za suhe oči Hyabak z UVB-zaščito

Kapljice za suhe oči z UVB-zaščito

Ker si vaše oči zaslužijo najboljše!

Kapljice za suhe oči Hyabak

Hyabak

Kapljice za suhe oči

kapljica z napisom brez konzervansov

Inovativna rešitev za suhe, razdražene, pekoče in utrujene oči, saj vsebujejo hialuronsko kislino, ki vlaži in neguje površino suhih oči ter jim vrača občutek vlažnosti. Dodatek aktinokinola zagotavlja tudi UVB-zaščito, zato so še posebej primerne za zaščito v poletnem času, v hribih ali na smučanju. Kapljice so popolnoma brez konzervansov in takoj olajšajo simptome suhih oči.

Pakiranje: 5-ml plastenka ABAK®

Cena: 10,96 €

V košarico

Oči brez konzervansov

Pomembno je vedeti, da lahko izdelki za oči s konzervansi dodatno poslabšajo simptome suhih oči ter na dolgi rok poškodujejo površino očesa. Pri težavah z očmi si zato pomagajte brez škodljivih konzervansov in očem omogočite okrevanje na varen način.

Več o tem

Kdaj uporabiti kapljice Hyabak?

Če uporabljate kontaktne leče, lahko kapljice Hyabak vkapljate neposredno na kontaktno lečo (leče ni treba odstranjevati iz očesa).

Kako delujejo kapljice Hyabak

Kapljice Hyabak vsebujejo hialuronsko kislino, ki vlaži očesno površino ter zmanjša izhlapevanje solznega filma. Solze zadržuje na površini očesa in tako stabilizira solzni film. S tem omogoči takojšnje olajšanje simptomov. Aktivna učinkovina aktinokinol oči ščiti pred oksidativnimi poškodbami, ki jih povzročajo UVB-žarki. Očesna površina, ki je pretirano izpostavljena UVB-žarkom, lahko utrpi oksidativne poškodbe, oteče in pretirano absorbira svetlobo. Zaradi aktinokinola kapljice Hyabak zmanjšajo oksidativni stres, ki ga sprožijo prosti radikali.
kapljice za suhe oči Hyabak si mlada ženska vkapava v oči
Kaj odlikuje kapljice Hyabak

Kapljice Hyabak so hipotonične, zato simptome suhih oči blažijo tako, da:

  • zmanjšajo izhlapevanje solznega filma in ga stabilizirajo,
  • uravnavajo osmotsko ravnovesje in
  • preprečijo začetek vnetja in poškodb na očesni površini.
kapljice za suhe oči Hyabak uporablja ženska v modri zimski jakni obrnjena proti soncu

BREZ KONZERVANSOV ZARADI INOVATIVNE PLASTENKE

Inovativen in patentiran sistem ABAK® z membranskim filtrom debeline 0,2 μm omogoča, da so kapljice lahko brez konzervansov. Večodmerna plastenka ABAK® je priročna in prijazna za uporabo ter vsebuje vsaj 150 sterilnih kapljic. Kapljice Hyabak lahko uporabljate kar 3 mesece po odprtju.
kapljice za suhe oči Hyabak in njihova plastenka
Nazaj na vrh