Blephaclean® za čiščenje vek ob vnetju vek

Sterilne krpice prepojene z losjonom za čiščenje vek

Ker si vaše oči zaslužijo najboljše!

Blephaclean

Blephaclean®

Sterilne krpice prepojene z losjonom za čiščenje vek

ikona kapljice z napisom brez konzervansov

Odlična rešitev za vsakodnevno higieno vek in občutljive kože ter čiščenje pred zdravstvenimi posegi na očeh in po njih. Posebna krpica s hialuronsko kislino, ki je prepojena z edinstvenim losjonom, ni tkana, tako da ne pušča nitk na veki in s tem ne obremenjuje oči. Zaradi njene nežne strukture je čiščenje vek nežno in neboleče.

Pakiranje: 20 sterilnih krpic

Cena: 14,94 €

V košarico

Kako delujejo krpice Blephaclean®?

Sterilne krpice Blephaclean® so prepojene z losjonom ter že pripravljene za vsakodnevno higieno vek in občutljive kože. Z njimi boste nežno odstranili vse nečistoče, izločke sluznice, sebum ter zasušene izcedke na vekah, robovih vek in trepalnicah. Krpice ne dražijo oči in ne poškodujejo zgornjega sloja kože, zaradi edinstvene sestave s hialuronsko kislino kot naravnim vlažilcem pa kožo tudi negujejo in vlažijo.

Regulacijski kompleks za zmanjšano izločanje sebuma uravnava nastajanje sebuma, kombinacija z izvlečkom Centelle asiatica pa kožo pomirja in obnavlja.
Vnetje vek pri ženski, ki si čisti veke s krpicami

Oči brez konzervansov

Pomembno je vedeti, da lahko izdelki za oči s konzervansi dodatno poslabšajo simptome suhih oči ter na dolgi rok poškodujejo površino očesa. Pri težavah z očmi si zato pomagajte brez škodljivih konzervansov in očem omogočite okrevanje na varen način.

Več o tem

Kaj vsebujejo krpice Blephaclean®?

  • Micelne strukture, ki raztapljajo in nežno odstranijo ostanke epitelija, sebuma in izločke iz veznice – gre za neionske strukture, zato ne dražijo kože;
  • izvleček Centelle asiatica, ki pospešuje zdravljenje in regeneracijo tkiv;
  • hialuronsko kislino, ki kožo optimalno vlaži in izboljša njeno stanje;
  • regulacijski kompleks za zmanjšano izločanje sebuma iz korenike Iris florentine in cinka za regulacijo izločanja sebuma, katerega čistilne in vlažilne lastnosti kompleksa so prilagojene občutljivi in poškodovani koži.

Sterilne krpice Blephaclean® ne vsebujejo parabenov in so v celoti brez konzervansov. Ne vsebujejo niti dišav in niso mastne, zato očiščenega področja vek po uporabi ni treba izpirati z vodo. Priporočamo jih tudi uporabnikom kontaktnih leč.

Krpice Blephaclean® in pravilno čiščenje vek

Pogosto lahko k precejšnjem izboljšanju stanja pri vnetju vek pripomore že redna, vsakodnevna higiena vek ter umivanje obraza in lasišča.

Ob prvih znakih vnetja vek, npr. rahli oteklini, pordelosti ali krastah na robovih vek, takoj začnite čistiti veke z rednim odstranjevanjem izločkov in sebuma. Sledite postopku v videoposnetku.

Nazaj na vrh