Thealoz® Duo Gel za suhe oči

Thealoz® Duo Gel za suhe oči

Ker si vaše oči zaslužijo najboljše!

Thealoz Duo Gel

Thealoz® Duo Gel

Gel za suhe oči s podaljšanim delovanjem

ikona kapljice z napisom brez konzervansov

Najboljša rešitev za suhe, razdražene in utrujene oči, ki dolgotrajno lajša simptome suhih in pekočih oči. Vsebuje edinstveno kombinacijo hialuronske kisline in trehaloze, ki vlaži, ščiti in obnavlja površino suhega očesa, ter karbomer, ki omogoča podaljšano delovanje. Gel je na voljo v enoodmernih vsebnikih in je brez škodljivih konzervansov.

Pakiranje: 30 enoodmernih vsebnikov z 0,4 g raztopine

Cena: 17,95 €

V košarico
zelena kapljica z napisom brez konzervansov

Oči brez konzervansov

Pomembno je vedeti, da lahko izdelki za oči s konzervansi dodatno poslabšajo simptome suhih oči ter na dolgi rok poškodujejo površino očesa. Pri težavah z očmi si zato pomagajte brez škodljivih konzervansov in očem omogočite okrevanje na varen način.

Več o tem

Kdaj uporabiti Thealoz® Duo Gel?

Thealoz® Duo Gel je zaradi podaljšanega delovanja še posebej primeren za uporabo zjutraj in zvečer in se tako odlično dopolnjuje s kapljicami za suhe oči Thealoz® Duo. Priporočljiv je tudi za sočasno terapijo z drugimi kapljicami ali po operacijah oči, saj se ga lahko uporablja manj pogosto.

Uporabljate ga lahko pri vseh običajnih simptomih za suhe oči:

Kako deluje Thealoz Duo Gel®?

Thealoz® Duo Gel vsebuje edinstveno kombinacijo hialuronske kisline, trehaloze in karbomera. Hialuronska kislina neguje in vlaži, trehaloza pa ščiti in obnavlja površino oči. Karbomer je Thealoz® Duo Gel-u dodan zato, da podaljša njegovo delovanje.

Na ta način dolgotrajno lajša simptome suhih oči, zato je še posebej primeren za uporabo zjutraj in zvečer. Gel je hipotoničen in tako še dodatno ugodno deluje na vlažnost oči.
ženska z modrimi očmi in z razprtima dvema prstoma nad očmi gleda v kamero
Ste se ujeli v začaran krog suhih oči?

Pomembno je, da za suhe oči izberete sredstvo, ki deluje na vse točke »začaranega kroga suhih oči«. Tak je Thealoz® Duo Gel, ki nudi takojšnje olajšanje in z dolgotrajnim učinkom blaži simptome suhih oči.

Kaj odlikuje Thealoz® Duo Gel?
  • Zmanjša izhlapevanje solznega filma in ga stabilizira,
  • vzpostavi osmotsko ravnovesje solz in celic,
  • obnavlja in zaščiti celice na očesni površini pred poškodbami,
  • zaščiti celice na očesni površini pred izsušitvijo, ki lahko vodi v propad celic,
  • zmanjšuje vnetne procese na očesni površini.

Thealoz® Duo Gel ne vsebuje škodljivih konzervansov. Gel s konzervansi lahko namreč dodatno poslabša znake suhih oči ter poškoduje površino vaših oči.
suhe oči in začaran krog suhih oči

Kako uporabljati Thealoz® Duo Gel?

Thealoz® Duo Gel je na voljo v enoodmernih vsebnikih, ki ne vsebujejo konzervansov, kar še posebej ugodno deluje na očesno površino. Ena škatla Thealoz® Duo Gel-a vsebuje 30 enoodmernih vsebnikov. Uporabniki kontaktnih leč morajo pred uporabo gela leče odstraniti oziroma jih lahko uporabljajo 30 minut po tem, ko so si gel vnesli v oko.

Nazaj na vrh