Nutrof® Total – nahranite svoje oči

Nutrof® Total – nahranite svoje oči

MENI
background

Prehransko dopolnilo za oči Nutrof® Total

Zagotovite svojim očem ključna hranila za ohranjanje vida

Nutrof® Total v samo 1 kapsuli na dan vsebuje ključna hranila za ohranjanje vida: lutein, zeaksantin, vitamine, minerale, omega-3 maščobne kisline in resveratrol.

nutrof total
  • Prehransko dopolnilo za oči št. 1 v Evropi
  • Samo ena kapsula na dan
  • Izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti
  • Brez glutena, laktoze in GSO

Nutrof® Total – prehransko dopolnilo za oči številka 1 v Evropi

Nutrof® Total že v 1 kapsuli na dan omogoča zaužitje ključnih hranil za ohranjanje vida kot so očesu lastna pigmenta lutein in zeaksantin, vitamini C, D in E, minerali cink, baker in selen, omega-3-maščobne kisline in resveratrol.

telefoni

Antioksidanti

Očesu lastna pigmenta lutein in zeaksantin

Očesu lastna pigmenta lutein in zeaksantin

Omega-3 maščobne kisline

Omega-3 maščobne kisline

Resveratrol

Resveratrol

Vitamin D

Vitamin D

Zakaj vaše oči nujno potrebujejo ta hranila vsak dan?

Vid je človekovo najpomembnejše čutilo. Z njim pridobimo več kot 80 % informacij iz okolja. Če se vid poslabša, to zelo vpliva na kakovost življenja. Marsikdo se tega dejstva zave šele, ko je prepozno in mu vid začne pešati ali pa ga celo popolnoma izgubi.

Strokovnjaki pravijo, da je kar 90 % težav z vidom mogoče preprečiti ali zdraviti. Preventiva z zdravo prehrano in pravočasna diagnostika pomembno pripomoreta k ohranjanju vida.

Za zdravje oči in dober vid lahko veliko naredite sami. Poskrbite za zadosten vnos ključnih hranil za ohranjanje vida vsak dan. Nahranite svoje oči z Nutrof® Total.

KUPITE IN NAHRANITE SVOJE OČI

Kaj vsebuje prehransko dopolnilo za oči Nutrof® Total?

Očesna pigmenta lutein in zeaksantin varujeta očesno mrežnico pred škodljivimi učinki sončne svetlobe. Študije so pokazale, da so ljudje, ki so dnevno zaužili 10 mg luteina in 2 mg zeaksantina, manjkrat zboleli za očesnimi boleznimi.

Vitamin D je nujen za zaščito oči pred boleznimi. Znano je, da preprečuje nastanek bolezni, kot so starostna degeneracija makule, glavkom, siva mrena ter suho oko.

Vitamin E je močan antioksidant, ki ščiti očesne celice pred poškodbami zaradi oksidativnega stresa. Na tak način oči varuje pred nastankom nekaterih očesnih bolezni, kot je starostna degeneracija makule.

Vitamin C je široko prisoten v očesu. V očesni leči je njegova koncentracija kar 50x večja kot v krvi. Vitamin C deluje tudi kot filter UV-svetlobe ter tako ščiti oko pred oksidativnim stresom in nastankom očesnih bolezni. Poleg tega spodbuja tudi delovanje vitamina E.

Resveratrol preprečuje poškodbe očesne mrežnice zaradi oksidativnega stresa, rast neželenih žil v očesu, vnetje in propad očesnih celic ter ohranja funkcijo vida.

Omega-3 maščobne kisline so pomembne za ohranjanje vida. Ugodno lahko vplivajo na stanja, kot so pojavnost starostne degeneracije makule (SDM), glavkom in suho oko.

Cink s svojimi močnimi antioksidativnimi lastnostmi pomembno vpliva na ohranjanje vida. Njegovo pomanjkanje lahko povzroči težave z vidom pri šibki svetlobi ali ponoči.

Baker sodeluje pri obrambi očesa proti oksidativnemu stresu, hkrati pa ima pomembno vlogo pri delovanju očesne mrežnice.

Selen je pomemben zaradi svoje antioksidativne vloge. Telo ga potrebuje le majhne količine, a ga s pridom izkorišča.

Številka 1 v Evropi med prehranskimi dopolnili za oči

  • Vsa ključna hranila za ohranjanje vida.
  • V skladu z najvišjimi standardi kakovosti.
  • Kapsula je majhna in enostavna za zaužitje.
  • Pakiranje vsebuje 30 kapsul.
KUPITE TUKAJ

Poskrbite za svoje oči še danes!

Z zgolj eno kapsulo Nutrof Total na dan enostavno zagotovite svojim očem vsa ključna hranila in ohranite svoj vid v dobri formi.

KUPITE ZDAJ

  Nahranite in ohranite!  

Staranju se ne moremo izogniti. Lahko pa se izognemo nekaterim njegovim posledicam.

Branje, delo, prosti čas, vožnja avtomobila – slabši vid v življenje prinese mnoge ovire. S pravočasno preventivo lahko to preprečite. Dajte svojim očem hranljive snovi, ki jih potrebujejo vsak dan.

Privoščite svojim očem Nutrof® Total že zdaj.

NAROČITE TUKAJ
Nazaj na vrh