THEALOZ DUO

Thealoz Duo kapljice za suho oko so rešitev za vse, ki imajo suhe, razdražene in utrujene oči. Inovativna plastenka ABAK omogoča, da so kapljice brez škodljivih konzervansov.

 

THEALOZ DUO GEL

Thealoz Duo gel za suho oko je najboljša rešitev za vse, ki imajo suhe, razdražene in utrujene oči. Dodano ima posebno snov – karbomer, ki mu omogoča podaljšano delovanje.

 

HYABAK

Rešitev za vse z razdraženimi in utrujenimi očmi, saj odlično vlažijo in ščitijo. Inovativna plastenka ABAK omogoča, da so kapljice brez škodljivih konzervansov.

 

THEALOZ DUO

Brez konzervansov

Thealoz Duo kapljice za suho oko so najboljša rešitev za vse, ki imajo suhe, razdražene in utrujene oči. Vsebujejo edinstveno kombinacijo, ki vlaži, ščiti in obnavlja površino suhega očesa. Zaradi tega nudijo takojšnje olajšanje, ki traja ves dan. Thealoz Duo kapljice za suho oko se nahajajo v inovativni večodmerni plastenki ABAK. Plastenka ABAK omogoča, da so kapljice Thealoz Duo brez škodljivih konzervansov.
Thealoz Duo kapljice so enostavne in priročne za uporabo tako za mlajše kot starejše osebe. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč.

Kako delujejo kapljice Thealoz Duo?

Thealoz Duo kapljice vsebujejo edinstveno kombinacijo hialuronske kisline in trehaloze. Hialuronska kislina neguje in vlaži, trehaloza pa ščiti in obnavlja površino oči. Thealoz Duo kapljice so hipotonične in tako še dodatno ugodno delujejo na vlažnost vaših oči.

Pomembno je, da vaše kapljice za suho oko delujejo na vseh točkah »začaranega kroga suhega očesa«. Le tako lahko nudijo takojšnje olajšanje in z dolgotrajnim učinkom blažijo simptome suhih oči.

Poglejmo, kako Thealoz Duo kapljice delujejo v vseh točkah začaranega kroga suhega očesa:
– Zmanjšajo izhlapevanje solznega filma in stabilizirajo solzni film,
– vzpostavijo osmotsko ravnovesje solz in celic,
– obnavljajo in zaščitijo celice na očesni površini pred poškodbami,
– zaščitijo celice na očesni površini pred izsušitvijo, ki lahko vodi v propad celic,
– zmanjšujejo vnetne procese na očesni površini.

Thealoz Duo kapljice ne vsebujejo škodljivih konzervansov. Pomembno je vedeti, da lahko kapljice s konzervansi dodatno poslabšajo simptome in znake suhega očesa ter poškodujejo površino vaših oči.

Kdaj uporabiti kapljice Thealoz Duo?

Kako uporabljati kapljice Thealoz Duo?

Inovativna plastenka ABAK® omogoča, da Thealoz Duo kapljice ne vsebujejo konzervansov, kar ugodno deluje na očesno površino. Iz enakega razloga je mogoče Thealoz Duo kapljice uporabljati z vsemi tipi kontaktnih leč. Praktična in uporabniku prijazna večodmerna plastenka ABAK zagotavlja vsaj 300 sterilnih kapljic.

THEALOZ DUO GEL

S podaljšanim delovanjem

Thealoz Duo gel za suho oko je najboljša rešitev za vse, ki imajo suhe, razdražene in utrujene oči. Vsebuje edinstveno kombinacijo, ki vlaži, ščiti in obnavlja površino suhega očesa. Dodano ima posebno snov – karbomer, ki mu omogoča podaljšano delovanje. Zaradi tega Thealoz Duo Gel dolgotrajno lajša simptome suhega očesa. Gel je na voljo v enoodmernih vsebnikih in je brez škodljivih konzervansov.
Thealoz Duo Gel je je priročen za uporabo tako za mlajše kot starejše osebe. Še posebej je primeren za uporabo pred spanjem in se tako odlično dopolnjuje s Thealoz Duo kapljicami.

Kako deluje Thealoz Duo Gel?

Thealoz Duo Gel vsebuje edinstveno kombinacijo hialuronske kisline, trehaloze in karbomera. Hialuronska kislina neguje in vlaži, trehaloza pa ščiti in obnavlja površino oči. Karbomer je v Thealoz Duo Gel dodan zato, da podaljša njegovo delovanje. Na ta način dolgotrajno lajša simptome suhega očesa. Thealoz Duo Gel je hipotoničen in tako še dodatno ugodno deluje na vlažnost vaših oči.

Poglejmo, kako Thealoz Duo Gel deluje v vseh točkah začaranega kroga suhega očesa:
– Zmanjša izhlapevanje solznega filma in stabilizira solzni film,
– vzpostavi osmotsko ravnovesje solz in celic,
– obnavlja in zaščiti celice na očesni površini pred poškodbami,
– zaščiti celice na očesni površini pred izsušitvijo, ki lahko vodi v propad celic,
– zmanjšuje vnetne procese na očesni površini.

Thealoz Duo Gel ne vsebuje škodljivih konzervansov. Pomembno je vedeti, da lahko gel s konzervansi dodatno poslabša simptome in znake suhega očesa ter poškoduje površino vaših oči.

Kdaj uporabiti Thealoz Duo Gel?

Thealoz Duo Gel je še posebej primeren za uporabo zvečer pred spanjem in se odlično dopolnjuje s Thealoz duo kapljicami. Tudi v primeru sočasne terapije z drugimi kapljicami ali po operacijah na očeh je priporočljivo uporabljati gel za suhe oči, saj se ga lahko vkapava manj pogosto.

Kako uporabljati Thealoz Duo Gel?

Thealoz Duo Gel je na voljo v enoodmernih vsebnikih, ki ne vsebujejo konzervansov, kar še posebej ugodno deluje na očesno površino.
Ena škatla Thealoz Duo Gela vsebuje 30 enoodmernih vsebnikov. Uporabniki kontaktnih leč morajo pred uporabo gela leče odstraniti oziroma jih lahko uporabljajo 30 minut po vkapavaju gela v oko.

HYABAK

Brez konzervansov

Hyabak kapljice za suho oko so inovativna rešitev za vse, ki jih mučijo suhe, razdražene in utrujene oči. Vsebujejo hialuronsko kislino, ki vlaži in neguje površino suhega očesa ter ji vrača občutek vlažnosti. Dodatek aktinokinola zagotavlja tudi UVB zaščito, zato so primerne za uporabo poleti in pozimi, ko je sevanja več. Hyabak kapljice za suho oko nudijo takojšen učinek olajšanja simptomov suhega očesa.
Hyabak kapljice za suho oko v inovativni večodmerni plastenki ABAK so enostavne in priročne za uporabo tako za mlajše kot tudi starejše osebe. Ne vsebujejo škodljivih konzervansov, zato so primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč.

Kako deluje Hyabak?

Hyabak kapljice za suho oko vsebujejo inovativno kombinacijo učinkovin, ki oko vlaži, neguje in lubricira, obenem pa ščiti pred UVB žarki. Hyabak kapljice so hipotonične in tako dodatno ugodno delujejo na vlažnost vaših oči.

Hyabak kapljice vsebujejo hialuronsko kislino, ki vlaži in lubricira očesno površino ter zmanjša izhlapevanje solznega filma. Poleg tega tudi zadržuje solze na površini očesa in tako stabilizira solzni film. S tem omogoči takojšnje olajšanje simptomov.

Aktivna učinkovina aktinokinol oči ščiti pred oksidativnimi poškodbami, ki jih povzročajo UVB žarki. Očesna površina, ki je pretirano izpostavljena UVB žarkom, lahko utrpi oksidativne poškodbe, oteče in pretirano absorbira svetlobo. Zaradi aktinokinola Hyabak kapljice zmanjšajo oksidativni stres, ki ga sprožijo prosti radikali.

Hyabak kapljice so hipotonične, zato simptome suhega očesa blažijo tako, da:

  • Zmanjšajo izhlapevanje solznega filma,
  • vzpostavijo stabilen solzni film,
  • uravnavajo osmotsko ravnovesje in
  • preprečijo začetek vnetja in poškodb na očesni površini.

 

Kdaj uporabiti Hyabak?

Hyabak uporabite za vlaženje in zaščito očesa pri občutku suhih ali utrujenih oči, ki nastane zaradi zunanjih dejavnikov, kot so veter, dim, onesnaženost, prah, suh zrak, klimatiziran zrak, potovanje z letalom ali daljše delo pred računalniškim zaslonom.
Če uporabljate kontaktne leče, lahko HYABAK vkapljate neposredno na kontaktno lečo (leče ni potrebno odstranjevati iz očesa), saj HYABAK kapljice za oko ne vsebujejo konzervansov.

Hyabak kapljice za suho oko vsebujejo aktinokinol, ki ščiti pred UVB žarki, zato so še posebej primerne za zaščito v poletnem času, ko smo izpostavljeni večji količini UVB žarkov. Ne smemo pa pozabiti tudi na zaščito v hribih ali na smučanju, saj je na višjih področjih sevanje UVB žarkov močnejše.

 

Kako uporabljati Hyabak?

Inovativna in večodmerna plastenka ABAK omogoča, da Hyabak kapljice za suho oko ne vsebujejo konzervansov. Zato jih je mogoče uporabljati z vsemi tipi kontaktnih leč. Odsotnost konzervansov ima tudi ugoden vpliv na očesno tkivo. Praktična in uporabniku prijazna večodmerna plastenka vsebuje 150 sterilnih kapljic. Hyabak kapljice za suho oko lahko uporabljate kar 3 mesece po odprtju.

Ah, ta pomlad …

Čas aprilskega deževja in majskega cvetenja. Poleg tega pa je za mnoge to tudi čas sezonskih alergij in pekočih in srbečih rdečih oči. Vam je to znano? Naj vas potolažimo, da niste edini, saj so očesne alergije zelo pogost pojav. Seveda pa to ni kaj prida...

Kako učinkovito rešiti težavo suhih oči

Thealoz Duo kapljice za suho oko so najboljša rešitev za vse, ki imajo suhe, razdražene in utrujene oči. Vsebujejo edinstveno kombinacijo, ki vlaži, ščiti in obnavlja površino suhega očesa.

Zdrava hrana za zdrave oči

Prava prehrana bo poskrbela za ohranjanje zdravja naših oči in pripomogla k dobremu vidu.

Digitalno naprezanje oči

V času, ko se raznovrstnim ekranom skoraj ne moremo več izogniti, je digitalno naprezanje očesa postala resna zdravstvena težava in eden glavnih »stranskih učinkov« uporabe računalnika.

Oči in ličila

Ženske, saj poznate tisti občutek, ko se z metlico za maskaro po nesreči zbodete v oko ali veko? Čeprav boleč, je ta »udarec« za oči pravzaprav še najmanjša nevarnost. Ličila in nekatera kozmetična sredstva so pogosto lahko razlog za alergično reakcijo, zato vedno...

Znaki, da je čas za pregled oči

Redni pregledi oči pri zdravniki so vedno dobra ideja, a nekateri razlogi zahtevajo tudi kak vmesni pregled.