Blephaclean

sterilne krpice so namenjene dnevni higieni vek in občutljive kože ter čiščenju vek pred in po zdravstvenih posegih na očeh.

Posebna krpica, ki je prepojena z losjonom ni tkana, tako da ne pušča nitk na veki in s tem ne obremenjuje uporabnika. Nežna struktura krpice omogoča, da uporabnik nežno in neboleče očisti prizadeto veko.

Zakaj uporabljati Blephaclean?

Blephaclean sterilne krpice so z losjonom prepojene krpice pripravljene za vsakodnevno higieno vek in občutljive kože.
Z vnaprej pripravljenimi čistilnimi krpicami Blephaclean boste nežno odstranili vse nečistoče, izločke sluznice, sebum ter zasušene izcedke na vekah, robovih vek in trepalnicah. Blephaclean sterilne krpice ne dražijo oči in ne poškodujejo zgornjega dela kože, temveč zaradi edinstvene sestave kožo tudi negujejo in vlažijo. K temu pripomore hialuronska kislina, ki je naravni vlažilec kože. Regulacijski kompleks za zmanjšano izločanje sebuma uravnava nastajanje sebuma, kombinacija z ekstraktom Centella Asiatica pa kožo pomirja in obnavlja.

BLEPHACLEAN ne vsebuje parabenov in je brez konzervansov. Poleg tega sterilne krpice BLEPHACLEAN ne vsebujejo dišav in niso mastne, zato očiščenega področja vek po uporabi ni potrebno izpirati z vodo. Priporočamo jih tudi uporabnikom kontaktnih leč.

 

Kaj vsebuje Blephaclean?

MICELNE STRUKTURE
– raztapljajo in nežno odstranijo ostanke epitelija, sebum in izločke iz veznice
– miceli so neionske strukture, zato ne dražijo kože

EKSTRAKT CENTELLE ASIATICE
– pospešuje zdravljenje in regeneracijo tkiv

HIALURONSKA KISLINA
– zagotavlja optimalno vlaženje kože
– izboljša stanje kože

REGULACIJSKI KOMPLEKS ZA ZMANJŠANO IZLOČANJE SEBUMA
– korenika iris florentine
– vitamin A
– cink za regulacijo izločanja sebuma
– čistilne in vlažilne lastnosti kompleksa so prilagojene občutljivi in poškodovani koži

 

Ne pozabite pa, da je osnovna in najpomembnejša redna dnevna higiena vek, ki poteka v treh korakih.

Higiena vek in trepalnic

Oko, ki ga želite očistiti, zaprite ter razprto krpico nežno pritisnite na veke in koren trepalnic. Previdno masirajte veke z majhnimi krožnimi gibi. Tako boste nežno odstranili skorjo, izločke ali kozmetiko.

Higiena robov vek

Za čiščenje robov vek se postavite pred ogledalo, previdno odprite veke, nato pa s krpico, zvito v zvitek, previdno masirajte robove vek. Z novo, čisto krpico postopek ponovite tudi na drugem očesu.

Ah, ta pomlad …

Čas aprilskega deževja in majskega cvetenja. Poleg tega pa je za mnoge to tudi čas sezonskih alergij in pekočih in srbečih rdečih oči. Vam je to znano? Naj vas potolažimo, da niste edini, saj so očesne alergije zelo pogost pojav. Seveda pa to ni kaj prida...

Kako učinkovito rešiti težavo suhih oči

Thealoz Duo kapljice za suho oko so najboljša rešitev za vse, ki imajo suhe, razdražene in utrujene oči. Vsebujejo edinstveno kombinacijo, ki vlaži, ščiti in obnavlja površino suhega očesa.

Zdrava hrana za zdrave oči

Prava prehrana bo poskrbela za ohranjanje zdravja naših oči in pripomogla k dobremu vidu.

Digitalno naprezanje oči

V času, ko se raznovrstnim ekranom skoraj ne moremo več izogniti, je digitalno naprezanje očesa postala resna zdravstvena težava in eden glavnih »stranskih učinkov« uporabe računalnika.

Oči in ličila

Ženske, saj poznate tisti občutek, ko se z metlico za maskaro po nesreči zbodete v oko ali veko? Čeprav boleč, je ta »udarec« za oči pravzaprav še najmanjša nevarnost. Ličila in nekatera kozmetična sredstva so pogosto lahko razlog za alergično reakcijo, zato vedno...

Znaki, da je čas za pregled oči

Redni pregledi oči pri zdravniki so vedno dobra ideja, a nekateri razlogi zahtevajo tudi kak vmesni pregled.